Historie

Administratiekantoor L.M. Weeda is reeds bij vele cliënten een vertrouwd adres.

De heer Bob Weeda besloot na 17 jaar gewerkt te hebben bij een accountantskantoor, voor zichzelf te beginnen. Per 1 januari 1987 werd de onderneming onder de naam Administratiekantoor L.M. Weeda opgericht. De onderneming werd gevestigd op het adres Westmolenstraat 1, hoek Lange Haven boven drukkerij Rosman. Per 01 januari 1991 trad echtgenote Elly Weeda toe tot de onderneming en werd de onderneming van éénmanszaak omgezet in V.O.F.

Door de snelle groei van de onderneming volgde in 1994 een verhuizing naar de huidige locatie Lange Nieuwstraat 233-a in Schiedam. Vanaf 1 januari 2006 trad tevens zoon Raymond Weeda toe tot de vennootschap. De onderneming onderscheidt zich door altijd open te staan voor vragen van cliënten, en te beantwoorden zonder daar direct kosten aan te verbinden om zodoende een goede vertrouwensband op te bouwen. De meeste cliënten van Administratiekantoor L.M. Weeda komen uit het Rijnmondgebied,  doch ook diverse cliënten die ver buiten de regio zijn verhuisd bleven ons trouw.

Aangezien dhr. R. Weeda sinds 2019 woonachtig is in Roosendaal, kunnen wij cliënten uit Roosendaal en omgeving ook van dienst zijn. Dat ons kantoor is gevestigd in Schiedam hoeft zeker geen belemmering te zijn, indien nodig kan dhr. R. Weeda op afspraak bij u langskomen, verder zijn wij uiteraard te bereiken via telefoon en email.

Ons team bestaat momenteel uit de drie vennoten en één werkneemster die altijd voor vragen en service ter beschikking staan van onze cliënten.