Inkomstenbelasting

Als ondernemer bent u verplicht om eens in het jaar uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. De aangifte van uw inkomstenbelasting is iets wat nauwkeurig gedaan moet worden. Er zijn veel gegevens die moeten worden verwerkt in de aangifte. Niet alleen uw winst uit de onderneming, maar ook inkomsten en aftrekposten van u zelf zijn van belang. Maar wat mag u precies aftrekken?

Als u uw aangifte inkomstenbelasting laat doen door Administratiekantoor Weeda nemen wij uw zorgen uit handen. Wij zorgen dat de aangifte compleet is, juist is en op tijd wordt ingediend. Zo bespaart u niet alleen veel tijd en moeite maar indirect ook kosten. Het kan u namelijk aardig wat kosten als u het wel zelf doet maar een foutje maakt.

Na het opstellen van uw belastingaangifte ontvangt u van ons een fiscaal rapport en indien gewenst kunnen wij dit rapport met u doornemen zodat u kunt controleren of deze juist is. Met uw toestemming zorgen wij ervoor dat de gegevens op tijd verstuurd worden naar de belastingdienst.